Οδηγίες για ανάρτηση αγγελιών

Έαν είναι η πρώτη φορά που αναρτείτε αγγελία στο Έλληνες στην Αγγλία ή γενικότερα, διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες για ανάρτηση αγγελιών για να σιγουρευτείτε πως η αγγελία σας θα έχει την μέγιστη δυνατή ανταπόκριση.

Γενικές οδηγίες

  • Οι αγγελίες έχουν σκοπό να συνδέσουν τον ενδιαφερόμενο με αυτόν που προσφέρει κάτι. Γι’ αυτό το λόγο, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει με μια ματιά να μπορεί να βρει αυτό που ζητάει, διαφορετικά, θα προσπεράσει την αγγελία σας.
  • Μην είστε φειδωλοί με το περιεχόμενο της αγγελίας σας. Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσετε στο περιεχόμενο, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να έχετε ανταπόκριση.
  • Να είστε συγκεκριμένοι σε αυτό που ζητάτε ή σε αυτό που προσφέρετε. Όσο πιο συγκεκριμένοι και σαφείς είστε, τόσο περισσότερο βοηθάτε τον ενδιαφερόμενο, και άρα τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να επικοινβνήσουν μαζί σας.
  • Μοιραστείτε την αγγελία σας σε social media όπως το Facebook και το Twitter.

Κατοικία / δωμάτιο

  • Φροντίστε η αγγελία σας να έχει τουλάχιστον μία φωτογραφία. Οι αγγελίες με φωτογραφία έχουν πολύ περισσότερο ανταπόκριση, και αν δεν προσθέσετε, ο ενδιαφερόμενος ίσως να αγνοήσει την αγγελία σας εντελώς.
  • Αναφέρετε χρήσιμες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα κόστος ενοικίου, περίοδος ενοικίασης, εάν συμπεριλαμβάνονται λογαριασμοί, και ότι άλλο χρήσιμο εσείς πιστεύετε για τον ενδιαφερόμενο.

Παραδείγματα

wrong
Θέμα: δουλεια
Περιεχόμενο: Ψάχνω δουλειά, οτιδήποτε, οπουδήποτε.
Παρακαλώ επικοινωνήστε στο 07938….
right
Θέμα: Προγραμματιστής .ΝΕΤ
Περιεχόμενο: Είμαι προγραμματιστής με 5ετή εμπειρία σε .NET και SQL και επιθυμώ να εργαστώ στον τομέα της πληροφορικής.
Όνομα: Γιώργος Παπαδόπουλος
Τηλεφωνο: 07893…
Email: george@gmail.com
right
Θέμα: Προσφορά υπηρεσιών καθαρισμού
Περιεχόμενο: Προσφέρουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών καθαρισμού κατ’ οίκον αλλά και επαγγελματικών χώρων με χαμηλές τιμές και φιλικό προσωπικό.
Όνομα: Γιώργος Παπαδόπουλος
Τηλεφωνο: 07893…
Email: george@gmail.com